Julen börjar närma sig och det är dags att visa uppskattning till anställda, samarbetspartners eller kunder. Mitt i julstressen ska du även köpa julklappar till din egen familj och vänner och kanske är det just du som har hand om julbordet i hemmet i år.

Under juletider är det inte ovanligt att stress och press tränger sig på, vilket i sin tur gör att fantasin är helt som bortblåst. I denna text har vi rankat de absolut bästa och mest populära julklapparna som du som företagare kan ge till dina anställda eller vem helst du vill visa uppskattning till.

1. Gåvokort – Det finns nästan ingen julklapp som är lika bra som ett gåvokort. Många kan anse denna julklapp som opersonlig, men sanningen är att den faktiskt låter mottagaren själv välja vad den vill ha.

Du kan hitta gåvokort för resor, hotellövernattningar, middagar, kläder, elektronik och egentligen allt mellan himmel och jord.

2. Powerbanks – I dagens samhälle är det mycket viktigt att vara uppkopplad och för att lyckas med detta behöver man ständigt ha batteri i sin telefon eller surfplatta.

Genom att ge bort en powerbank visar du att du är medveten om dina anställda eller dina kunders intresse – en ständig uppkoppling med andra ord.

3. Tygpåsar – Att mottaga en tygpåse kanske inte är det absolut roligaste, men en tygpåse säger mycket om dig som företagare.

Våga ta ut svängarna och välj en design som skiljer sig från mängden. Den unika designen visar din kreativa sida, medan tygpåsen i sig visar att du värnar om natur och miljö.

4. Termos – Jobbar dina anställda eller kunder i en kontorsmiljö eller utomhus är en termos mycket uppskattat. Dina mottagare har alltid tillgång till varm dryck när helst de önskar.

Andra populära julklappar: Väskor, muggar, kökspresenter, vattenflaskor, handdukar, sängkläder, profilkläder.

Kom ihåg att sätta företagsloggan på alla produkter som du ger bort. Se till att den är diskret så kommer mottagaren att använda produkten även på sin fritid.